Vær din egen yogi og få ro i dit liv


Hvordan finder du den forjættede ro, hvis livet har forstyrret dig?

Måske er der noget i livet., som har forstyrret dig. Måske har du ikke taget nok vare på dig selv. Der kan være mange årsager til, at man ikke lige har passet på i et stykke tid, og der kan også være nogle udefrakommende ting, som forstyrrer dig, hvorfor du har fået en mangel i dit liv, som manifesterer sig som stress. Det kan være, du har en mangel på ro. Får du nok søvn? Husk at tænke på at have et så godt sovemiljø som muligt. Måske kunne du anskaffe dig en temperaturregulerende og allergivenlig dyne . Det kunne sagtens være en økologisk kapok dyne fra en grøn markedsplads, som du fandt dig. Du kan være din egen yogi og selv skabe den nødvendige ro og balance i dit liv. Du behøver ikke at vente på, at andre skal komme og skabe noget for dig, som du selv kan skabe.

Hvordan skaber man selv balance i sit liv?

Ja, det må du nok spørge om. Det er lettere sagt end gjort, når folk velmenende fortæller dig, at du skal tage vare på dig selv, for hvordan gør man det, hvis hverdagen er travl? Der er måske et fuldtidsjob, børn, der skal hentes, en partner, der har behov, en hund eller kat, der skal fodres og underholdes, venskaber, familie, eller måske er du nervøs eller ængstelig af natur. Det er vigtigt at lære sig selv at lytte efter sin krop, for den fortæller mange historier om dit velbefindende. Sørg for at pleje din krop og at få motion. Kroppen har brug for at mærke sig selv, og dit hoved har brug for at få kroppen med hver dag. Derfor er det en rigtig god idé at dyrke yoga.

Hvordan skaber du flow i dit liv?

Struktur

Jo, du kunne blandt andet sørge for at få noget mere struktur og flere rutiner ind i dit liv. For mange er det nemlig ret meditativt at have rutiner i sit liv. Det skaber en ro at vide, hvad man skal, og det bidrager også til at skabe flow. 

Yoga

Du kunne begynde med at dyrke yoga eller mindfulness. Mange er ikke klar over, hvor frugtbart og sundt, det er for nervesystemet at dyrke disse former for sympatiske åndedrætsøvelser; det skaber en virkelig god ro i dit liv og i din krop. Krop og sind får en større og mere sammenhængende forbindelse, og det er virkelig vigtigt at holde denne form for balance. Det vil hjælpe dig til at have meget mere flow i dit liv, og du vil ikke nær så ofte, eller måske aldrig, stå i de situationer, hvor du er rådvild og ikke aner, hvad du skal gøre af dig selv.