EMS træning 11


Sundhed & Yoga

Træning er godt. Træning er sundt. Det er i hvert fald det, som mange undersøgelser viser. De fleste har en oplevelse af, at træning giver mere energi, end det tager. Det er for mange både en måde at afreagere, få motion og lade op. Men de fleste i både træningscentret, på yogamåtten og spinningscyklen må nok indrømme, at der er noget tilfredsstillende ved at se og mærke resultater. At mærke at kroppen kan mere nu, end da man først begyndte træning. Uanset om det handler om at løfte mere vægt, være mere udholdende eller opnå større smidighed. Det hele giver en følelse af, at det er træningen værd. Men netop fordi mange ønsker at se resultater, oplever mange også at blive frustrerede, når der ingen udvikling er at spore. Af denne grund søger flere træningsaktive mod hjælpemidler, som kan være præstationsfremmende og resultatgivende. De fleste kender proteinpulveret, som skal hjælpe musklerne på vej, og andre har set bivirkningerne ved brug af steroider. I lang tid har de præstationsfremmende midler været i forskellige form, som man skulle indtage. Men nu er der også udviklet teknologier, som på kort tid skal give samme resultater, som en længerevarende træning.

EMS træning

EMS træning er en nyere metode til at opnå resultater hurtigere, end man ville kunne med almindelig træning. Mange er af den opfattelse at EMS træning er farligt, men det er det på ingen måde. EMS træning sender blot de signaler, som din hjerne vil sende ud ved almindelig træning. Forkortelsen i EMS træning dækker over Electrical Muscle Stimulation. Træningsformen er altså små elektriske impulser, som sendes ud i kroppen og aktiverer nerverne. På samme måde, som ved almindelig træning, vil dine muskler få besked på at trække sig samme og slappe af igen. Det er altså en naturlig proces, der sker i kroppen ved EMS træning. Selvom det kan lyde, som om man får det hele foræret i en EMS træning, kræver det fortsat fysisk aktivitet. Det er altså reel træning og øvelser, der udføres.

EMS træning giver resultater

De signaler, som sendes ud ved EMS træning, er det, der gør den store forskel. De resultater, som man kunne opnå ved normalt træning, kan altså her opnås på væsentlig kortere tid. Nogle undersøgelser viser endda, at man kan opnå den samme mængde træning på blot en fjerdedel af tiden. Impulserne og signalerne optimerer altså den træningsindsats, du allerede lægger. EMS træning kræver, at man fortsat er villig til at træne. Men det er samtidig for den, som ønsker en effektiv træning med skarpe resultater. Alt viser, at behandlingen ikke er skadelig, da det netop er en naturlig proces, der finder sted. EMS træning er derfor et af de nyeste tiltag inden for træning.