Har du symptomer, som du simpelthen ikke kan komme af med? – Så prøv zoneterapi


Zoneterapi er en alternativ behandlingsform, som har taget danmark med storm. Den tidligere ukendte behandlingsform er i dag blevet meget mere anerkendt, og flere og flere kender til den. Der findes mange forskellige holistiske alternative behandlingsformer. Alt efter hvilke symptomer man har, så findes der moderne behandlingsmetoder. Alligevel, er der mange der går igennem mange forskellige forløb hos læger, speciallæger, og hospitaler uden at finde den hjælp som man søger. Det kan være at det bedste man kan finde er smertelindrende medicin. Zoneterapi forsøger ikke at bekæmpe de mest kraftfulde dødelige sygdomme, men i stedet symptomer, som påvirker en i ens hverdag. Det kan være smerter i ryggen, eller andre smerter til dagligt, eller om natten.

Vil man gerne bekæmpe ens sygdom, så kan man altså i stedet benytte sig af zoneterapi, og se om der findes en løsning her. Zoneterapi er en ældgammel kunst, som forsøger at genskabe balance i kroppen. Det har betydende effekt for forløbet at forstå sig på zoneterapiens grundessens. Hvad er zoneterapi? Grundessensen i zoneterapi handler om at genskabe en balance i kroppen. I zoneterapi er en krop i balance det vigtigste for at føle sig sund og rask. Et liv i balance er på samme vis et liv i harmoni med sin krop, og er der balance, så vil man kunne slippe fra en masse problemer.

Hvilke ting kan forårsage ubalance, og hvilke problemer kan man løbe ind i hvis man ender i ubalance?

Der findes mange forskellige ting som kan forårsage ubalance. Her i blandt, kan man kigge på hyppige årsager, som mange patienter der går til zoneterapi har været udsat for. Det betyder dog ikke at man ikke kan opleve ubalance af helt andre eller helt unikke årsager. Et eksempel på dette, er gravide mennesker, eller mennesker med hormonelle ubalancer. Det kan også være stress. Stress er det mest typiske symptom som forårsager ubalance, og det kan der være flere grunde til. Når man er meget stresset ender hjernen i et stadie af autopilot, hvor det bare handler om at gå fra den ene opgave til den anden, og det er svært at finde hvile i dette stadie. Yderligere, når endelig man får tid til at hvile sig, så er det ikke sikkert at stressen vil lade personen gøre det. Det betyder, at kroppen stadig ikke går i hviletilstand, og uden denne hvile tilstand, kan der opstå ubalancer, fordi det er unaturligt ikke at finde hvile i løbet af dagen. Lyder dette som noget, der er i overensstemmelse med hvad man selv oplever, kan man bestille tid til zoneterapi hos fx. https://huskdigselv.dk. eller en anden professionel zoneterapi virksomhed.