Jeg forelskede mig først i olierne på grund af de fantastiske dufte …

Jeg kendte dem ikke, men de omsluttede mig, når jeg kom ind i forskellige yogacentre, og når jeg trådte ind i helsekostbutikker.

De gav mig en oplevelse af renhed, sundhed og tryghed, som syntetisk fremstillede parfumer slet ikke kunne give mig.

Så dem smed jeg ud og duftede mig frem til mine favoritolier, som på det tidspunkt var lavendel, rose og eucalyptus.

Jeg bruger nu olierne i min yogaundervisning, hvor de skaber en helhedsoplevelse. Min diffuser spreder en meget diskret og afslappende duft ud i lokalet, og jeg har forskellige duftrollers, som jeg ruller på mine yogiers håndled, før klassen starter og en beroligende duft inden afspændingen – og mine yogier elsker duftene, og det, duftene gør ved dem.

Men olierne kan SÅ meget mere.

Essentielle olier stammer fra planter, og er derfor et helt naturligt produkt, der kan støtte os i hverdagen og booste vores humør og immunforsvar.

Nogle olier løfter mit humør og min energi, og at andre giver mig ro. Jeg bruger olierne på min søn, hvis han er bange og ked af det, eller hvis han ikke kan sove eller finde ro. Jeg bruger olierne, hvis en i familien hoster og snotter.

Du kan bruge olierne til:

Fysiske ubalancer fx hovedpine, fordøjelsesproblemer, indfluenza osv.

Mentale ubalancer fx stress, angst og bekymringer.

Hudpleje fx til acne, tør eller irriteret hud

Rengøring: Drop de skrappe midler, for du indånder dem. Omgiv i stedet dit hjem med naturlige, bakteriedræbende olier fx et par dråber i din støvsugerpose

Madlavning: Olierne er rene og helt naturlige og kan indtages. Jeg bruger fx et par citrusdråber i mit vand om morgenen og oreganoolie i min pastasauce.

Brug linket her og modtag kvit og frit den gratis E-Bog Sund, Smuk & Glad med Essentielle Olier, som er din guide til, hvordan du kan bruge olierne med størst muligt udbytte.

Du finder doTERRAS olier i min doTERRA shop.