Nyt guf i yogakalenderen

Bla. smuk og kærlig Valentines Yoga med din partner. Det er 3. gang vi afholder det. Min kære mand er heldigvis endnu engang med på at være min partner, så vi kan demonstrere øvelserne for jer. Under afspændingen må man gerne holde i hånd. Det er så smukt!

Jeg vil også gerne slå på tromme for min meget lækre Blid Yoga workshop. Hvis du trænger til at gøre noget godt for dig selv, hvor vi dyrker egenomsorg og nydelse, og smelter spændinger og bekymringer væk, så er dette workshoppen for dig.

Trænger din krop til at blive udrenset og nulstillet? Så afholder jeg et Urban Retreat med de superlækre koldpressede øko-juicer fra Juicery.

Der er også enkelte pladser tilbage på ForårsYoga, hvis du vil tage yogaen med dig ind i sommermånederne.

Enjoy

Anmeldelse

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar