Vores oplevelse har været helt igennem positiv, og at vi har haft et rigtigt godt udbytte af dine besøg. Her får du nogle udsagn fra mine kollegaer:

 • Altid et smittende godt humør.
 • God kombination af åndedrætsøvelser og fysiske øvelser.
 • Vi får koblet fra, og får løst op for spændinger.
 • Fint fokus på også at arbejde med det indre.
 • Tilpasset så alle kan være med.
 • Føler sig ”let” bagefter.

Vi savner dig allerede. Jeg håber at vende tilbage senere på året.

Med Kontor-Yoga har vi fået redskaber til at få ro i krop og sind, specielt tænker jeg på vejrtrækningsteknikkerne, når tanker og stress fylder for meget.

Jeg vil gerne skabe medarbejderpleje på min arbejdsplads, og her ser jeg Kontor-Yoga som en oplagt mulighed. Vi har fornylig startet et forløb med Britt Mellergaard, og jeg fornemmer, det har en positiv effekt på deltagerne. De virker glade over at deltage i noget dejligt at være fælles om. Personligt synes jeg, at det giver mig et energi-kick, og jeg har godt af øvelserne. På sigt tænker jeg, at det kan have en god effekt på vores kontor-kroppe.

Kontor-Yoga er en fantastisk pause midt i hverdagens ræs, hvor man lige får løsnet op for de værste spændinger og får pulsen ned igen.

Kan varmt anbefales.

Kontor-Yoga er let tilgængeligt. Vi skal ikke af matriklen, det tager ikke lang tid og det kombineres pt. med det ugentlige sekretariatsmøde. Jeg tror på, at vi via Kontor-Yoga kan fokusere bedre på de ting, der er vigtige. Jeg forestiller mig, at øvelserne kan bruges præventivt eks. i forbindelse med usædvanlige belastningsperioder.

Jeg er meget glad for den Kontor-Yoga, som mine kolleger og jeg dyrker med supergod instruktion her i Studieforvaltningen på AAU.

Jeg får det rigtigt godt af øvelserne.

Jeg oplever Kontor-Yogaen som fantastisk befriende, og at starte ugen med en gang fokus og afslappende opladning er simpelthen bare lige i øjet for mig. Jeg arbejder virkelig med mig selv for at holde fokus på min vejrtrækning og kan mærke forskellen.

Der er også lutter positive tilkendegivelser herfra. Alle mine kollegaer var meget glade for vores ½ time sammen i fredags, så vi glæder os bestemt til mere.

Vi har taget imod tilbuddet om Kontor-Yoga med kyshånd, og opbakningen har været stor, når møder og øvrig travlhed har tilladt det.

Instruktøren forstår at skabe en god stemning samtidig med, at øvelsernes formål forklares på kompetent vis. Hos os foregik øvelserne siddende på vore kontorstole og stående, så denne form for yoga kan arrangeres hvor som helst uden særlige forberedelse af lokale, måtter m.m.

Efter 30 minutters Kontor-Yoga er kroppen løsnet op, og vi har alle fået ny energi til arbejdsdagens mange opgaver.

Jeg kan på det varmeste anbefale Kontor-yoga. Det gav mig tips til hvordan,  jeg selv kan lave nogle stræk hurtigt og nemt på min kontorstol.

Jeg er blevet mindet om at sidde og trække vejret rigtig i løbet af en arbejdsdag.

Det er en god prioritering at få Kontor-Yoga ud på sin arbejdsplads – det gav ihvertfald mig velvære, inspiration og stof til eftertanke.

Kontor-Yoga er til dig, som tilbringer
arbejdsdagen foran skærmen

Kontor-Yoga er øvelser der:
 • er skræddersyet til medarbejdere med stillesiddende skærmarbejde.
 • er rettet mod tastaturfingre, musearme, skærmøjne, spændinger i nakke og skuldre
 • forebygger træthed, spændingshovedpine, stress mmm.
 • består af udstræk, styrkeøvelser, åndedrætsøvelser, afspænding, mindfulness, meditation og andre øvelser, der kan forebygge nedslidning og stress.
 • foregår primært siddende – det er hurtigt og nemt, så det passer ind i jeres travle arbejdsdag.
 • Kontor-Yoga er ikke anstrengende, den er skånsom for kroppen, og så er Kontor-Yoga for alle – uanset fysisk og psykisk form.

Kontor-Yoga besøger gerne din arbejdsplads og instruerer i øvelserne, om det så er en gang ugentligt, eller når det passer ind i jeres arbejdsdag.

10-turskort: Fra 850,00 kr. pr. besøg.