”Prana” som betyder LIVSKRAFT kommer af Pranayama (åndedrættet) som er en helt essentiel del af Prana-Yoga. Når vi bevæger os i takt med åndedrættet, afbalancerer det vores nervesystem, og vi kommer i et meditativt flow, som skaber harmoni i krop og sind.

Yoga er kærlighed til krop & sind

Jeg kunne skrive fra nu af og til evigheden om yogaens mange velsignelser – om hvordan mine deltagere fortæller om fornyet ro og glæde, smertefri krop, kærlighed til kroppen og livet – væk er alt fra tinnitus, åreknuder, appelsinhud til hovedpine – men du er nødt til at komme og prøve det selv og opleve, hvad yogaen kan gøre det dig. Måske bliver du overrasket – det gør jeg ofte selv og kan sjældent forklare, hvorfor det virker … det gør det bare.

Min intention er at tilbyde en uhøjtidelig, varm og kærlig tilgang til yogaen, men leveret med en dyb respekt for yogatraditionen. Jeg underviser primært i traditionel Hatha-Yoga, men du vil også kunne opleve klasser, som er inspireret af Anusara, Vinyasa Flow, Ashtanga, Yin-Yoga, Tai Chi og meget mere.

I løbet af året vil der være forløb med forskellige temaer. I yoga-kalenderen kan du læse om hold og workshops og finde noget, som passer til dig. Her kan du tilmelde dig og herefter betale via MobilePay eller bankoverførsel. Du har også mulighed for at tilmelde dig mit nyhedsbrev, så du får først besked om nye hold og desuden en 10% rabatkode på alle mine hold og workshops.

Hvad enten du vil være:

  • Sundere
  • Stærkere
  • Slankere
  • Smidigere
  • Gladere
  • Mere i balance

Så vil jeg meget gerne bidrage.