Hvem kontakter jeg ved spørgsmål:

Britt Ziwes
Tlf: 27 85 45 19
Email: mail@kontor-yoga.dk

Hvordan tilmelder jeg mig?

Tilmelding sker under Yoga-kalenderen, hvor du kan se en oversigt over aktiviterne og også i DropDown-menuen. Du er tilmeldt aktiviteten, når din overførsel er registreret.

Hvad sker der ved aflysning?

Hvis Prana-Yoga aflyser et hold, retreat eller en workshop, får du selvfølgelig hele dit beløb retur. Hvis du selv afmelder tidligere end en uge før start, får du hele beløbet retur.  Afmelder du mindre end en uge før, får du et tilgodebevis på beløbet. Afmelder du mindre end 24 timer før, refunderes din betaling ikke.

Hvor foregår undervisningen?

Trillium Instituttet, Vesterbro 18, 9000 Aalborg

Trillium ligger på nederste etage i den majestætiske bygning Fremtiden ved siden af AKKC. Der er parkering bag bygningen, og herfra kan du også komme ind i bygningen. Vær opmærksom på, at der skal en p-billet i forruden på visse tidspunkter.

Mine morgen-hold finder du i min private yogasal på Jakob Skomager Vej 18.

Hvad skal jeg medbringe?

Vi har alt udstyr: Måtter, tæpper, seler og klodser. Vi har opholdsrum, omklædningsrum, toiletter og køkken, som du frit kan benytte. Hvis du gerne vil bruge dit eget udstyr og måtte, er du velkommen til at medbringe det.

Hvilken Yoga-stil undervises der i?

I Prana-Yoga undervises der primært i traditionel indisk Hatha-Yoga og Vinyasa Flow.

Hvilke aktiviteter kan jeg vælge imellem?

I løbet af året vil der være workshops med forskellige temaer fx Blid Yoga, Yoga for Øvede, Partner-Yoga, osv. I min Yoga-kalender kan du læse om hold og workshops og finde noget, som passer til dig.

Mini-Magasin

Hvis du ikke allerede er tilmeldt Prana-Yogas Mini-magasin, bør du blive det, så du får først besked om tilbud og desuden nyttige tips til yoga og sund livsstil. Du modtager 10% rabat på alle hold og workshops undervist af mig.

Kan jeg finde dig på de sociale medier?

På facebook kan du følge mig her eller på Instagram som kontoryoga

Ved at ”like” siden JEG ELSKER YOGA på facebook kan du få afgang til spændende artikler, tips, tricks og gode tilbud, der handler om yoga og den sunde livsstil. Du er også meget velkommen til at poste ting/artikler og tilbud på siden, som du mener, er relevant for sidens brugere.

Hvis du er interesseret i yoga, sundhed og arbejdsmiljø på jobbet, bør du ”like” Kontor-Yoga på facebook

Ris & Ros

Hvis du har lyst til at give mig feedback på yoga-undervisningen, kan du skrive til mig på mail@kontor-yoga.dk

Både ris & ros er meget velkommen. Lad mig høre, om jeg må dele dine udtalelser samt evt foto af dig på min hjemmeside, så andre kan læse om dine oplevelser.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar