DIN UNDERVISER

Jeg er den primære yoga-lærer i Trillium, men hiver også gerne andre inspirerende kræfter ind fra nær & fjern. Jeg er uddannet inden for den traditionelle indiske Hatha-Yoga tradition, men mikser også gerne klasserne med vinyasa, yin, ashtanga og andet godt.

Jeg opdagede yoga i 2004, først som fysisk træning, der påvirkede min krop og mit helbred positivt. Efterhånden som jeg åbnede mig op for yogaens gaver, udviklede det sig til en smuk kærlighedsaffære, som hver dag beriger mit liv på så mange plan. Yoga giver mig et lykkehormon-kick som ikke ret meget andet. Yoga får mig til at gå rundt på lyserøde skyer med et fjollet smil på læben. Yoga giver mig lyst til at være den bedste version af mig selv… og jeg håber, du bliver lige så forelsket, som jeg er.

Lige meget hvad mit spørgsmål er, er yoga svaret – på den ene eller den anden måde.

I 2007 tog jeg til Indien for at tage den traditionelle uddannelse som Hatha yoga-lærer i en ashram. Da jeg kom hjem, havde jeg det så fantastisk i min krop og mit sind, at jeg var nødt til at dele mine smukke erfaringer med andre. Jeg opstartede yoga i de smukke lokaler i Trillium i Aalborg, og her har jeg stadig min trygge base, og jeg har været heldig at lære ufatteligt mange smukke og varme mennesker at kende på mine hold og workshops.

Jeg indså også, hvordan yoga-øvelserne kunne være til gavn for travle arbejdspladser. Jeg startede firmaet www.Kontor-Yoga.dk i starten af 2008 og har siden instrueret masser af både spændende virksomheder og privatpersoner. Arbejdsopgaverne har spændt fra konferencer, teambuilding, genoptræning, graviditetsyoga, firmadage, personlig træning, kurser, workshops osv. Øvelserne er skræddersyet til folk med stillesiddende skærm-arbejde og afhjælper stress, spændinger i kroppen og meget mere. Jeg uddanner og certificerer desuden Kontor-Yoga instruktører fra hele landet, da behovet for vores ydelser er stort på de danske arbejdspladser.

Efter endnu en tur i indisk ashram i 2011, hvor jeg tog en yoga-terapeut uddannelse med hjem, begyndte jeg at interessere mig for, hvordan man kan arbejde forebyggende og helbredende med yogaen i forhold til en række lidelser såsom astma, migræne, rygproblemer, angst og stress, men også mange lidelser som ofte ses hos seniorer såsom balanceproblemer, KOL, diabetes, dårligt blodomløb osv. Det drejer sig om blid, hensyntagende yoga til friske seniorer og stole-yoga til seniorer med udfordringer i bevægeapparatet. Jeg startede kort efter www.senior.yoga.dk, hvor jeg indtil videre har uddannet mange dygtige Senior-Yoga instruktører.

Jeg har i mere end 15 år beskæftiget mig med formidling og undervisning både som folkeskolelærer, kostvejleder, Life Coach og Yoga-lærer. Det er mit ønske at formidle yogaen uhøjtideligt og med et blink i øjet, men stadig med dyb ydmyghed og respekt for yoga-traditionen.

Varmeste hilsner fra Britt Ziwes